• artOmonde

Når kunst er mere end bare kunst

Kunst kan meget mere end at pynte på din væg hjemme i stuen. Kunsten kan tage dig med ud på en rejse, hvor det visuelle udtryk tvinger dig til at føle og mærke efter. Kunst kan være smukt, provokerende, forargende, nyskabende og tidsløst. Alt sammen afhænger af de øjne som ser.

Anne Grethe Pind i sit hjem og galleri i Lyngby.

Anne Grethe Pind, indehaver af Galleri Pind, mener at det at male, kan give en indre ro og samtidig virke helende. Hun har derfor lavet et kursus, hvor man lære at åbne op for sig selv og lader malingen tale og guide. Anne Grethe underviser i hvordan en kreativ maleproces kan give dig nyt fokus på din livssituation. Gennem både dans og guidede meditationer, hjælper hun dig med at frigøre din krops blokeringer og finde ind til kernen i dig selv. Hun introducere dig også til flere teknikker, som giver dig lov til at opdage glæden ved at bruge farver.


At male med hænderne giver en sanselighed og god kontakt med dit ubevidste. Derfor bliver der ikke brugt pensler på kurset. Du får et sæt plastik handsker på, så du rigtig kan få maling på hænderne og mærke farverne mellem fingrene. Din sjæl får mulighed for at komme frem i malerierne og fortælle dig, hvad du har brug for at få at vide. Du vil i løbet af kurset være i dialog med de billeder du maler. De bliver vendt og drejet for at finde frem til, hvor energien er størst, og lytter til hvad de vil fortælle dig om dit liv. 


At kunne skabe dit helt eget maleri ,giver dig muligheden for at tage noget helt unikt med hjem. Du får ikke bare et helt personligt maleri, men også et minde om hvor du var da du malede maleriet og hvor du er på vej hen. Flere af Anne Grethes kursister fortæller, at det har været et yderst fordybende og inspirerende kursus, hvor de har fået ny energi og nyt mod på både livet og det kreative univers.


Du kan læse mere om Anne Grethe, hendes kunst og hendes mindful maling kurser her.


Prøv også Anne Grethes malerier i dit eget hjem. med appen artOmonde. Download i App Store her.


83 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle