• artOmonde

Mød en kunstner: Catharina Nordlindh

Opdateret: 14. nov. 2018


Med en pensel der danser nysgerrig og impulsivt hen over lærredet, som bliver til livlige og farverige værker, kommer det ikke som en overraskelse, at Catharina Nordlindh har en baggrund som danser og koreograf. Hendes inspirerende univers kommer med det sanselige, fortællende, spontane og kraftfulde udtryk som kerne.Catharina bor og arbejder i Espergærde i Nordsjælland, men er født og opvokset i Sverige.


Hendes inspiration kommer fra musikken og dansens mange vibrationer og impulsive bevægelser. Hvert et strejf med penslen, er en dans på det nøgne lærrede, der bare venter på at fortælle sin egen historie. Den glæde som hun selv mærker og føler når hun maler, ønsker hun at give videre til andre. For Catharina er kunsten et sted, hvor der er evigt liv. Et sted der er rart at være og helt uden bekymringer.


Catharina er meget fascineret af sprog og den komminikation der er mellem os mennesker, både med og uden ord. Der er en lydløs forbindelse mellem os, som får os til at forstå hinanden, uanset hvor vi kommer fra.De mange kvindeprotrætter er helt fantastiske og kan noget helt særligt hver især. De formår at fortælle en historie, helt uden at sige noget og det er som om, at farverne i maleriet, er et udtryk for temperament og intensivitet hos den enkelte kvinde.


Vi har her hos artOmonde beundret dem flere gange og selvom vi kigger på det samme maleri, ser vi forskellige historier. Og det er det, som er så fantastisk ved kunst. Det taler til os på forskellige måder. Det vækker vores sanser, vores følelser og tvinger os til at tage stilling. Uanset om vi kan lide det eller ej.


På Catharina Nordlindhs hjemmeside kan du finde flere af hendes værker og finde det, som du synes skal fortælle en historie i dit hjem.


Hvis du har svært ved at vælge hvilke farver der vil passe ind i dit hjem, kan du med fordel downloade appen artOmonde i App Store og se hvordan de forskellige værker, ser ud på netop din væg.


206 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle