• artOmonde

Besøg Nørrebro

Nørrebro er en inspirerende, farverig og pulserende bydel, som byder på alt hvad dit kreative hjerte måtte begære. Her finder du mange små selvstændige butikker, gallerier, værksteder og kunstnere.


I Blågårdsgade finder du både malerier, illustrationer, prints og skulpturel kunst. Gadens mange gallerier gør det til et must at besøge for alle kunstinteresserede.


Hos BLAA GALLERI har de indrettet sig som et urbant lille museum, som gør at man nemt kommer til at glemme, det ellers travle liv udenfor. Her kan du opleve nøje udvalgte værker fra både nye og etablerede kunstnere.

I samme område finder du Nørrebros antikvitets mekka. Ravnsborggade er fyldt med både store og små antikvariater med lækre møbler, retro lamper og vintage tøj. Det er også her Nørrebro teater ligger, hvor du kan se forestillinger med morskab og humoren som omdrejningspunkt.


I området omkring Sankt Hans torv, ligger der mange små designbutikker med upcoming brands såvel som etablerede mærker. Det er også her at du finder verdens eneste thailandske Michelin-restaurant i verden, Kiin Kiin.


I den anden ende af Nørrebro ligger Jægersborggade. Her finder du et lækkert mix af cafeer, restauranter, butikker og små iværksættere.


Vanishing point er en butik med funky kunstprints, håndlavet keramik, portugisiske tæpper til både gulvet og væggen, smykker og tøj. Her er der tænkt på både bæredygtighed og fairtrade. Mange af de deres produkter bliver designet og produceret i værkstedet i butikken. Derudover finder du også produkter lavet af kunstnere rundt om i verden.


Det er også i samme gade at du finder CMYK KLD. Et lille charmerende og inspirerende galleri fyldt med illustrationer, kunstprints og tegneserier. Der er noget for en hver smag og priserne er budgetvenlige så alle kan være med. Når man træder ind i butikken bliver man mødt med varme og man kan med det samme mærke passionen for det kreative.


61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle