• artOmonde

6 julefavoritter til din bolig.


På lørdag træder vi ind i december måned og de fleste hjem bliver dekoreret med massere af stearinlys, julepynt og nisser. Julebag dufter i køkkenet, Wham spiller på repeat i radioen og familien samles. Hos artOmonde elsker vi jul og vi viser her 6 af vores favoritter til boligen, som rigtig kan få os i julestemning.


Luciabrud fra Bjørn Wiinblad til 599.95 kr.

Lucia adventsstagen fra Bjørn Wiinblad er dekoreret med ægte guld og passer ind i de fleste hjem. For at gøre adventsstagen ekstra dekorativ, kan man fylde den med pebernødder, julekonfekt eller gran. Den spreder julehygge i både vindueskarmen og på julebordet.


Deco frames fra Ferm Living til 349 kr

Vi elsker disse Deco frames fra Ferm Living som kan hænges samlet eller hver for sig. På væggen, i vinduet eller som en uro fra loftet. Det fedest ved dem er, at man selv kan dekorere dem med fx. gran, velour bånd eller tørrede blomster. Man kan også hænge små julekugler eller perler i en snor fast på dem. Kun fantasien sætte grænser.


Sukkerskål fra Royal Copenhagen til 449 kr.

Julestellet fra Royal Copenhagen er en klassiker og denne sukkerskål kan få et hvert julebord til at se lækkert ud. Skålens design er enkelt men julet og kan derfor nemt mixes, med det stel du har hjemme i skabet. En sikker vinder man kan have i mange år.

Glasjuletræer fra Søstrene Gree fra 26,60 kr.

Disse fine juletræer i glas fra Søstrene Grene, kan bruges både enkeltvis, sammen eller i en juledekoration. De kommer i de fineste grønne farver.

Glaskugle med påfugl fra Notre Dame til 89 kr.

Denne fine påfugl fra Notre dame er lavet af glas og får et hvert juletræ til at stråle. Du kan fx også sætte et velourbånd i og hænge den i vinduet. Hæng gerne flere kugler ved siden af hinanden i forskellige længder.

Twinkle fra Nordstjerne til 249 kr.

Denne super flotte messing stjerne fra Nordstjerne kan bruges som bordpynt til julefrokosten eller som en del af julepynten på kaminen eller i vindueskarmen. De kommer i forkellige størrelser og kan nemt mixes med andet julepynt.44 visninger0 kommentarer