DET ER GRATIS AT FÅ EN PROFIL PÅ APPEN ARTOMONDE
Download_on_the_App_Store_Badge_DK_blk_1
Kom med imens verden finder fodfæste!
unnamed.png
Download_on_the_App_Store_Badge_DK_blk_1
unnamed.png

Få en profil HELT gratis!

Vi tilbyder 4 forskellige muligheder.

 

Kunstnere og galleriejere

Er du kunstner eller galleriejere er du, udover helbredet, nok også nervøs for økonomien I denne Corona tid.

 

Derfor er vores fokus netop nu, at:

  • Gøre opmærksom på dig i en ny målgruppe

  • Sikre at du stadigvæk kan låne dine værker ud - blot virtuelt 

  • Sikre at du er parat til tiden efter Corona*

* Virksomheder vil igen få økonomi til at købe kunst og turister vil igen komme til Danmark. Jo flere kunstnere og galleri, des flere vil benytte den og give dig mulighed for at blive set.  

Det har altid været vores filosofi ikke at være dommere over hvad der er god og dårlig kunst og derfor henvender vi os til alle kunstnere og kunsthåndværkere i Danmark. Men vi ved også, at der er forskel og derfor skelner vi nu mellem kunstnere med eller uden bred udstillingserfaring. (Læs mere nedenfor).​

Idag tilbyder vi to forskellige profiler til kunstnere:

  • Galleriprofil

Galleriprofilen er for galleriejere og profesionelle kunstnere med bred udstillingserfaring. Med en galleriprofil bliver du oprettet på lige fod med gallerier og kan dele din ArtOmonde udstilling op i f.eks. farver, kunstform og andet. Med en galleriprofil bliver du vist med en rød pin på appens kort.

  • Kunstnerprofil 

Kunstnerprofilen er for kunstnere uden bred udstillingserfaring. Med en kunstnerprofil bliver du oprettet på lige fod med private- og "de små kunstnere" profiler (Læs mere nedenfor). Med en kunstnerprofil bliver du vist med en grøn pin på kortet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Privatpersoner*

Som noget nyt tilbyder vi alle at kunne prøve deres egne private vægdekorationer, så som private billeder, plakater, kunst, arvestykker eller lign.

Det kan f.eks. være interessant hvis du skal lave en gallerivæg eller sælger noget til vægge på f.eks. DBA. Eller måske har brug for råd i en FB indretningsgruppe. Du kan linke direkte til FB fra appen. 

Det kan også være at du har et barn, der producerer mange værker i en Corona tid, hvor vi er meget hjemme og kun kan besøge hinanden digitalt. Mulighederne er mange!


 Til de formål tilbyder vi to forskellige profiler:

  • Indretningsprofil  

Er du interesseret i indretning og synes det lyder sjovt at indrette med dit eget virtuelt? Så skal du have en indretningsprofil i appen. Du får både mulighed for at prøve dine egne ting og den udstillede kunst på appen virtuelt og du kan tilbyde appen som en ekstra mulighed hvis du sælger brugt på nettet. Det er muligt at prøve alt af men du skal være opmærksom på, at det ikke er 3D, så møbler er lidt sværere at få det rette indtryk af end vægdekorationer. Men den kansagtens hjælpe ved f.eks. valg af farve til en sofa.

  • De små kunstnere

De små kunstnere er en profil for børn. Formålet er at børn eller børnebørn kan vise deres værker frem til bedsteforældre og venner i en periode hvor det ikke er muligt at være sammen. Med De små kunstnereprofilen gør vi det muligt at følge med og kan inspirere hinanden på afstand. Profilen er ikke tilknyttet de sociale medier!

Vi kan fortælle, at bedsteforældrene jubler 💃 

* Da appen oprindeligt lavet til kunstnere skal du som privatperson skal være opmærksom på, at profilen er åben og andre vil kunne se og prøve dine ting med appen. Det er meget nemt at slette og profilen kan fjernes lynhurtigt, men vi anbefaler alligevel at du ikke uploader uhensigtsmæssige billeder af børn.

artOmonde AppIcon rund 1024x1024.png

Tryk på knappen og se  hvordan du gør! 

 

 

 

Appen virker perfekt på iPhone og iPad.

artOmonde AppIcon rund 1024x1024.png

NÅR DU OPRETTER EN PROFIL

Du vil indenfor 24 timer modtage en mail med:

- Et login til din profil

- En guide til opsætning af din profil. 

 

Vi vil desuden hjælpe dig godt igang med fem "🤓 Kom godt igang" mails

Så snart du er oprettet er du parat til at gå igang! 

NB! Din mailadresse bliver tilføjet et nyhedsbrev for profilejere på appen. På den måde kan vi orientere dig om tiltag og ændringer. Ønsker du ikke at vi benytter din mailadresse til det formål, skal du blot skrive "Nej tak til nyhedsbrev" ved tilmeldingen. I så fald kan vi dog ikke kontakte dig. 

unnamed.png

Kontakt os

Har du spørgsmål skal du blot udfylde nedenstående kommentarfelt.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tak for din mail. Du vil modtage et svar hurtigst muligt.

artOmonde AppIcon rund 1024x1024.png