DET ER GRATIS AT FÅ EN PROFIL PÅ APPEN ARTOMONDE
Download_on_the_App_Store_Badge_DK_blk_1
Kom med imens verden finder fodfæste!
unnamed.png
Download_on_the_App_Store_Badge_DK_blk_1
unnamed.png

Corona virusset har ændret hverdagen for mange af os. Blandt andet betyder det, at vi sidder hjemmefra og primært orienterer os digitalt.

Derfor har vi besluttet at give alle mulighed for, at indrette deres hjem virtuelt. Enten med egne ting eller blive inspireret til nyt.

ArtOmonde er genial til at indrette virtuelt på vægge, men faktisk kan

alt afprøves for det er blot et billede, der skal uploades. 

Vi skal ha det sjovt i en ellers skræmmende tid!

Og det skal være HELT gratis!

Appen er oprindeligt lavet til kunstnere og galleriejere og de er fortsat vores fokus, men med små ændringer. Det har altid været vores filosofi ikke at være dommere over hvad der er god og dårlig kunst og derfor henvender vi os til alle kunstnere og kunsthåndværkere i Danmark. Men vi ved også, at der er forskel og derfor skelner vi nu mellem kunstnere med eller uden bred udstillingserfaring.

 

På den måde giver vi plads til flere, som kan få gavn af appen nu og i fremtiden:

  • Med appen kan værker stadigvæk lånes ud - blot virtuelt 

  • Med en oversigt over gallerier og kunstnere i Danmark vil virksomheder efter Corona tiden nemt kunne finde kunst til en udstilling eller kunstforening. 

  • Med et netværk af kunstnere skaber I synlighed for hinanden

Forhåbentlig er alting tilbage til normalen snart og så skal vi være forberedte. Når krisen er ovre skal appen skal være parat til at give turister kunstoplevelser ud over det sædvanlige og kunstforeninger skal kunne vælge mellem en masse kunstnere til deres løbende udstillinger i virksomheder.

 

 

Privatpersoner

Som noget nyt tilbyder vi at alle kan uploade deres egne private værker. Det kan f.eks. være interessant hvis man skal lave en gallerivæg eller sælger noget kunst eller en plakat på f.eks. DBA eller har et barn, der producerer mange værker i en tid hvor vi er meget hjemme og kun kan besøge hinanden digitalt.

Private kan indrette med egne ting med appen

Indretningsinteresserede kan nu indrette med egne vægdekorationer (og andet hvis de vil) og børn kan udstille deres kreative ideer og værker med en profil i "De små kunstnere".

 

Vi tilbyder fire forskellige profiler på appen

  • Galleriprofil

Galleriprofilen er for galleriejere og profesionelle kunstnere med bred udstillingserfaring. Med en galleriprofil bliver du oprettet på lige fod med gallerier og kan dele din kunst op i f.eks. farver, typer og andet. Med en galleriprofil bliver du vist med en rød pin i oversigtskortet. 

 

 

 

  • Kunstnerprofil 

Kunstnerprofilen er for kunstnere uden bred udstillingserfaring. Med en kunstnerprofil bliver du oprettet på lige fod med private- og "de små kunstnere" profiler.  

  • Privatprofil  

Er du interesseret i indretning og synes det lyder sjovt at indrette med dit eget virtuelt? Så kan du nu få en profil i appen. Du får både mulighed for at prøve dine egne ting og kunst af virtuelt og kan tilbyde appen som en ekstra mulighed hvis du sælger brugt på nettet. Det er muligt at prøve alt af men du skal være opmærksom på at det ikke er 3D så møbler er lidt sværere at se end vægdekorationer. Det kan dog sagtens hjælpe på f.eks. valg af farve til sofa.

  • De små kunstnere

De små kunstnere er en profil for børn. Formålet er at børn eller børnebørn kan vise deres værker frem til bedsteforældre og venner i en periode hvor det ikke er muligt at være sammen. Med De små kunstnerprofilen gør vi det muligt at følge med og inspirere hinanden på afstand. Profilen er ikke tilknyttet de sociale medier!

 

 

 

 

*Som privatperson skal du være opmærksom på, at andre vil kunne se og prøve dine ting med appen, da profilen er åben. Det er meget nemt at slette og profilen kan fjernes lynhurtigt, men vi anbefaler alligevel at du ikke uploader uhensigtsmæssige billeder af børn. 

artOmonde AppIcon rund 1024x1024.png

ArtOmonde er mere end et sjovt værktøj! 

De sidste par år har mange kunstnere og gallerier haft glæde af at hjælpe deres kunder til at vælge det rette værk med appen ArtOmonde.

Vi håber, at så mange som muligt får lyst til at være med.

Filmen viser hvordan du prøver kunst på dine vægge med ArtOmonde.

Appen virker perfekt på iPhone og iPad.

NÅR DU OPRETTER EN PROFIL

Du vil blive oprettet hurtigst muligt og modtager efterfølgende

en mail* med:

- Et login til din profil

- En guide til opsætning af din profil. 

Så snart du er oprettet er du parat til at gå igang! 

*Din mailadresse vil blive tilføjet en mailingliste så vi løbende kan orientere dig om tiltag, ændringer el. lign. Ønsker du ikke at vi benytter den skriver du det blot ved tilmeldingen. Du skal dog være klar over at vi så ikke har mulighed for at kontakte dig. 

unnamed.png

Kontakt os

Har du spørgsmål skal du blot udfylde nedenstående kommentarfelt.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tak for din mail. Du vil modtage et svar hurtigst muligt.

artOmonde AppIcon rund 1024x1024.png